kvalitet og produktion

SYSTEMATISK KVALITETSSIKRING
For os er kvalitet meget mere end det, som øjet ser. Vore produkter er gennemarbejdede ned til den mindste detalje. For os er kvalitet også at have fuld kontrol hele vejen igennem produktionsprocessen og ud til vore kunder. Al produktion af inventar foregår i Danmark. På vores fabrik i Aalborg har vi en streng kvalitetskontrol og måling af leveringssikkerhed. Det er en selvfølge, at vore produkter ligger over godkendte standarder for kvalitet og produktion.

OVERFLADER OG MATERIALEVALG

Der er flere årsager til, at boform bliver betegnet som detaljernes produkt. Materialevalget er af høj kvalitet og der arbejdes målrettet med løsninger, hvor produktoplevelsen bliver så maksimal som mulig både funktionelt og æstetisk. Som eksempler på gennemarbejdede detaljer ved boforms produkter kan nævnes:

LAKERING

Lakerede overflader lakeres 3 gange med formaldehydfri 2-komponent polyerethanlak i variabel glansgrad fra 0-90. Inventardelene overfladebehandles af faglærte lakerere og selve lakprocessen tager op til 3 uger. Højglanslakerede overflader poleres manuelt for at opnå den korrekte finish. Ved lakerede emner efterbehandles disse med lak for at gøre overfladerne resistente overfor slitage og fedtede fingre. Denne proces tager lang tid, men bevirker, at et lakeret boform produkt er let at rengøre samtidig med, at holdbarheden optimeres.

FINERING

Ved finerede løsninger ligger en meget vigtig del af processen i at fineren lægges op, kvalitetssikres og sorteres med hensyn til strukturer og åretegninger i træet. Samtlige fronter fineres og nummereres, så fineren får et sammenhængendende forløb i åretegningen. Denne unikke metode gør, at det færdige køkken både får en harmonisk åretegning og en ensartet farvenuance ved den valgte inventaropstilling. Lystonebehandlet finér forbehandles manuelt med hvidolie. Overfladerne lakeres 3 gange med formaldehydfri klarlak i glans 0 eller glans 25. Denne finish sikrer et førsteklasses resultat.

SKUFFER OG SKINNER

Skuffer er udført i 12 mm massivtræ, som er lakeret 2 gange med klarlak for optimal holdbarhed. Skuffesider dyvles og limes sammen for optimal stabilitet - derfor holder vores skuffer til lang tids brug. Skuffeskinner er vedligeholdelsesfri med skjult helmetalkugleløb med vogn i nylon, hvilket giver en meget støjsvag betjening. Alle hængsler og skinner er som standard forsynet med Soft Close og er justerbare. Skufferne er nemme at afmontere for rengøring.

FORARBEJDNING

Idet hver opgave er tilpasset den enkelte kunde, medfører det til stadighed en selvstændig og anderledes produktionsopgave. På fabrikken i Aalborg udføres alt inventar af vores faglærte medarbejdere, som danner rygraden i produktionen. Færdiggørelsen af inventaret er tværfaglig og ses derfor af mange øjne samtidig med, at det passerer mange erfarne hænder. Det sikrer boforms ønske om en meget høj materiale- og forarbejdningskvalitet, hvilket er en af grundstenene i virksomheden. Dette medfører, at fabrikationen af boform køkkener adskiller sig fra måden, hvorpå den masseproducerende del af branchen arbejder. En del mere håndværk og noget mindre fabriksarbejde. Dermed sikres vores kunder et produkt, som kan holde til at blive brugt i mange år.

Indsendelse igang

Indsendelsesfejl

Indsendt