køkken- og inventarløsninger til projektmarkedet
DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER
Igennem mange år har boform leveret inventar til en lang række af de største og mest prestigefyldte bolig- og erhvervsbyggerier i Danmark. Med vores brede sortiment af køkken, bad og inventar- løsninger til alle typer af projekter kan vi imødekomme individuelle løsninger og vores kunders høje krav til kvalitet, design og holdbarhed.

 

 

forener høj kvalitet og design med attraktive priser
KVALITETSINVENTAR TIL PROJEKTMARKEDET
Ved valget af boform er du garanteret en professionel og troværdig samarbejdspartner indenfor kvalitetsinventar til projektmarkedet. Igennem årene har vi leveret køkkener, tekøkkener, kontorindretning, garderober og inventar til nogle af Danmarks mest prestigefyldte byggerier. Dette gør boform til en erfaren og kompetent samarbejdspartner.  

 

 

kompetente arkitekter og konsulenter
STÅR TIL  RÅDIGHED I ALLE PROJEKTETS FASER
I vores projektafdeling sidder dygtige arkitekter og konsulenter, som er vant til at samarbejde med tegnestuer, entreprenører og bygherrer om at skabe de bedste og mest funktionelle løsninger til hvert enkelt projekt, hvor kvaliteten i forhold til pris er yderst attraktiv. Vi garanterer for den bedste og mest fagligt kvalificerede rådgivning i alle projektets faser, uanset hvilken type byggeri der er tale om, og hvilken type inventar, der efterspørges. Vi tilbyder naturligvis tegninger af inventarløsninger i autoCAD eller 3D visualisering i høj kvalitet.  
forøger dit projekts værdi
VI LÆGGER IKKE NAVN TIL HVAD SOM HELST
boform er synonymt med tidsløst dansk design og unikke løsninger - vi er stolte af vores brand og vi lægger ikke navn til hvad som helst. Derfor kan vi garantere vores kunder, at alt inventar, der forlader vores fabrik, lever op til den samme høje standard. Det betyder, at vores kunder sikres inventar, som holder i mange år og kræver minimal vedligeholdelse af fremtidige brugere.
produktion i Danmark
FLEKSIBILITET OG SOCIALT ANSVAR

Vores produktion foregår i Danmark, hvorfor vi tilbyder et produkt af højeste kvalitet, der er produceret under ordentlige arbejdsforhold og med ansvar for miljø og bæredygtighed. Det skaber en fleksibilitet for vores kunder, at der er en tæt dialog med produktionen, og det gør os i stand til at løse specialopgaver uden større meromkostninger.

stort kendskab til projektmarkedet
FORVENTNINGER OG KRAV

Som leverandør til projektmarkedet gennem mere end 35 år kender vi, hos boform A/S, alt til de forventninger og krav, som vores kunder stiller, hvad enten det er dokumentation, fremvisning af tekniske løsninger, adgang til tegninger eller håndtering af drifts- og vedligeholdelsesdokumentation. Projektleverancer er en del af vores hverdag, og vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder har den information, som er nødvendig.

 

 

 

altid tæt på dig
MØD OS I VORES SHOWROOMS

Projektafdelingen har base både på fabrikken i Aalborg, samt i vores showrooms i København, Hellerup og Aarhus. Dette gør, at vi altid er tæt på dig. For at imødekomme efterspørgsel efter mere prisvenlige alternativer har vi udviklet et projektkøkken målrettet mod lejligheder med udlejning for øje. Dette produkt markedsføres under navnet ProCon. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

Indsendelse igang

Indsendelsesfejl

Indsendt